Fornøyde foreldre!

Hvert år gjennomfører Espira en foreldreundersøkelse.

I denne undersøkelsen får vi tilbakemeldinger fra foreldrene på hva som er bra med barnehagen, og hvordan vi kan utvikle oss til å bli en enda bedre barnehage.

Vi er stolte over å kunne si at mange foreldre er svært fornøyde med våre barnehager. I gjennomsnitt hadde våre barnehager i år en score på 5,3 av totalt 6 mulige!

Bildeserie02

Nedenfor har vi plukket ut noen svar på spørsmålet «Kan du si litt om hva ved Espira Rubbestadneset du er mest fornøyd med?»

«Føler at ungen min blir tydelig sett og hørt. De voksne er flinke til å være med i leken, dette er kjekt å se. De kommer alltid å møter oss når vi kommer, og vi får alltid overblikk over hva barnet har gjort i løpet av dagen. Dette synes jeg er veldig viktig, både for oss som foreldre og for at barnet skal føle seg trygg.»

«Personalet på avdelinga vår. Godt å vite at det er slike flotte personar barna er saman med.»

«Eg meiner at Espira Rubbestadneset har stor fokus på at alle skal være venner, og kva som er greit å gjere mot kvarandre. I tillegg er me svært nøgd med turane ungane har. Der opplever dei mykje og lærer ting om naturen.»

«Personalet er fantastiske, engasjerte og omsorgsfulle.»

«Jenta mi gleder seg til å gå i barnehagen kvar dag, både for å treffa barna og dei vaksne. Me blir alltid møtt av smilande vaksne. Dei bryr seg sjølv virkar genuint interessert i å undre seg i lag med barna. Eg er svært fornøyd med barnehagen, og synest det er litt leit å tenke på at dette er siste året.»

«De er flinke med barna og det er lett å se at barna trives.»

«De kjekke og kunnskapsrike ansatte.»

«Blide imøtekommende personal som ofte fortel litt om korleis dagen har vært.»

Personvern og cookies